Webshop Hestbjerg Økologi

Velkommen til Hestbjerg Økologis webshop

På vores webshop sælger vi økologik kvalitetsgrisekød fra egne gårde. Vores grise er økologiske og de har haft et godt griseliv, hvor de kan gøre det der er naturligt for en gris.
Det betyder, at vores kød ikke er det billigste, som du kan finde. Til gengæld får du fersk og forarbejdet kød fra grise der har haft mulighed for at gøre det der er naturligt for en gris.

Vi vil gerne invitere dig til at besøge vores webshop:

 

Hop direkte  til vores webshop: hestbjergkologi.shup.dk

Webshop Hestbjerg Økologi kvalitetskød
Webshop Hestbjerg Økologi kvalitetskød. Leveret lige til døren.

Vi er en lille virksomhed med en lille webshop.

For, at vi kan styre det administrativt, undgå spil og sænke omkostningerne har vi valgt indholdet i din kasse.
Det er lidt utraditionel i en tid, hvor vi normalt kan vælge alt fra alle hylder.

Skulle der være et produkt, som du ikke er så vild, så vil vi foreslå, at du måske gir’ det til en sød nabo eller bruge den som værtindegave.

Vi mixer kassen med en blanding fersk kød og forarbejdede specialiteter - alt er selvfølgelig økologisk.

Traditioner og håndværksmæssig kvalitet

Vores slagtere tager afsæt i stolte håndværksmæssige traditioner. De gør sig umage for at levere spændende og smagfulde produkter.

Det tager tid og derfor kan du ikke bestille dag til dag. Når vi har modtaget din bestilling på vores webshop sætter producerer vi produkterne.

Hos Hestbjerg Økologi er bæredygtighed, økologi, dyrevelfærd og biodiversitet vores passion. Vil du læse mere om filosofien og historien om vores slægtsgård med rødder tilbage til 1623 så klik her Her har vi beskrevet tankerne bag vores produktion og vi kommer vidt omkring - god fornøjelse.

Skinke fra Hestbjerg Økologi webshop
Flæskesteg med kniv og salt Hestbjerg Økologi webshop
Skinke Hestbjerg Økologi

Passion for økologi og dyrevelfærd

Vi arbejder for, at vores grise skal have et godt griseliv. Grise er kloge og nysgerrige dyr og hos os har de mulighed for at gøre det der er naturligt for en gris.

Hver dag forsøger vi at gøre vores landbrug en lille smugle bedre både for mennesker, dyr og den vilde natur. Derfor koster vores økologiske grisekød mere end konventionelgrisekød. Vi anbefaler, at du spiser lidt mindre kød og lidt bedre kød. På den måde bliver prisen den samme.