Ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger og elevpladser

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til marianne@hestbjerg.dk og/eller Bertel@hestbjerg.dk

Vi er et stærkt økologisk team med ca. 28 medarbejdere, som har et tæt samarbejde på tværs af vores gårde. Vi har særlig fokus på udvikling, vidensdeling og samarbejde omkring vores koncept ’Poppelgrisen fra Hestbjerg’ og 'Bertels Gris'..

Nøgleordene for os er:

"Hold-ånd/teamspiller, godt humør, seriøsitet og ansvarlighed."

Det er vigtigt, at du brænder for dyrevelfærd:

"Din vilje til at gøre en forskel vægtes højere end din faglighed. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere er dygtige, engagerede og motiverede - og brænder for dyrevelfærd, bæredygtighed og udvikling. Vi er altid på vej - så du skal være med til at skabe en innovativ udvikling."

Det skal være fedt at gå på arbejde - også når det regner

Dygtige og glade medarbejdere betyder alt. Derfor afholder vi kvartalsmøder og spændende arrangementer for vores medarbejdere, og der er plads til nytænkning og ideudvikling. Hvert år holder vi julefrokost og sommerfest. Der er også arrangementer, hvor ægtefæller og børn inviteres med. Herudover afholder vi interne ERFA møder, og vores medarbejdere deltager i eksterne ERFA møder.

Elev hos Hestbjerg Økologi

Vi har hele tiden 3-5 landbrugselever, og når de tager på skole, er der en naturlig udskiftning. Det betyder, at vi løbende er interesserede i at høre fra engagerede og dygtige elever, der gerne vil arbejde med økologiske grise. Under afsnittet 'Elev og praktik' kan du læse mere om at være elev hos Hestbjerg Økologi.

Billederne her på siden viser nogle af de aktiviteter, vi har lavet sammen f.eks. vandski, go-cart, faldskærmsudspring og fisketur.

Vi tilbyder et spændende arbejde med mulighed for indflydelse og udvikling. Vi har egen dyrlæge, et team af håndværkere foruden mange dygtige og engagerede medarbejdere til pasning af vores grise.

Vi glæder os til at høre fra dig – og vil gerne læse din ansøgning og vende tilbage i tilfælde af, at vi får brug for nye medarbejdere.

Hilsen
Marianne og Bertel Hestbjerg