Ledige stillinger

Vil du være en del af teamet hos Hestbjerg Økologi?

Ledige stillinger:

Hestbjerg Økologi søger 1 – 2 nye kollegaer.

Har du erfaring med økologisk svineproduktion – besidder du en masse gåpåmod eller måske bare lyst til at prøve, så tjek lige her.

2 af vores dygtige piger går fra på barsel og vi søger derfor afløsere. I første omgang for en periode på 1 år og herefter evt. mulighed for fastansættelse.

"Vi arbejder for, at hvis du blev genfødt som gris, ville du ønske, at du havnede her hos os i Hestbjerg Økologi"

Hestbjerg Økologi producerer økologiske grise, hvor kødet sælges i egne brands: Poppelgrisen fra Hestbjerg og Bertels Gris. Produktionen er spredt på flere ejendomme omkring Holstebro. Du/I bliver en del af et stærkt team i Haderup. Teamet er en blanding af elever, unge og erfarne på i alt 7 medarbejdere. Resultaterne er i top og vi har brug for hjælp til at sikre, at det også forbliver sådan fremover. Produktionen i Haderup er 575 søer og to stalde med slagtegrise, hvorfra der årligt slagtes ca. 7.500 grise.

I Hestbjerg Økologi er vi 26 medarbejdere fordelt på 4 teams. 3 teams der passer grise og et håndværkerteam. Desuden egen dyrlæge.

Medarbejdertrivsel er forudsætningen for et godt arbejdsliv og gode resultater. Vi afholder i løbet af året en række arrangementer, hvor vi alle er samlet. Typisk med en kombination af noget fagligt og socialt. Vi afholder interne ERFA møder på tværs af de forskellig teams.

Nøgleordene for os er:  Hold-ånd, godt humør, dyrevelfærd, bæredygtighed og udvikling – vi er altid på vej. Det er vigtigt, at du/I brænder for at arbejde med økologiske grise og at skabe en innovativ udvikling. Vi kan tilbyde et spændende og udviklende arbejde.

Har du glimt i øjet og brænder du for bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi, så læs mere om Hestbjerg Økologi på Hestbjerg.dk

  • Ansøgningsfrist 20. januar 2021. Alle ansøgninger sendes til: bertel@hestbjerg.dk
  • Herefter er der samtaler.
  • Start 1. februar eller 1. marts 2021.

 

Er du interesseret, så kontakt Bertel Hestbjerg på telefon 21823587 eller på mail bertel@hestbjerg.dk

"Vi lægger stor vægt på, at du/I skriver i ansøgningen, hvorfor I gerne vil arbejde hos Hestbjerg Økologi."

Kom gerne på besøg og mød teamet og se vores produktion. På den måde sikre vi, at vi vælger den rigtige kollega og du vælger den for dig helt rigtige arbejdsplads.

Uopfordrede ansøgninger og elevpladser

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til marianne@hestbjerg.dk og Bertel@hestbjerg.dk

Vi har hele tiden 3-5 landbrugselever og når de tager på skole er der en naturlig udskiftning. Det betyder, at vi løbende er interesserede i at høre fra engagerede og dygtige elever, der gerne vil arbejde med økologiske grise. Under afsnittet 'Elev og praktik' kan du læse mere om at være elev hos Hestbjerg Økologi.

"Nøgleordene for os er: Humør, seriøsitet, teamspiller og ansvarlighed.

Din vilje til at gøre en forskel vægtes højere end din faglighed. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere er er dygtige, engagerede og motiverede."

Vi er et stærkt økologisk team med ca. 28 medarbejdere, som arbejder tæt samarbejde på tværs af vores gårde. Vi har særlig fokus på udvikling, vidensdeling og samarbejde omkring vores koncept ’Poppelgrisen fra Hestbjerg’.

Dygtige og glade medarbejdere betyder alt: Derfor afholder vi kvartalsmøder og spændende arrangementer for vores medarbejdere og der er plads til nytænkning og ideudvikling. Hvert år holder vi julefrokost og sommerfest og også arrangementer, hvor ægtefæller og børn inviteres med. Herudover afholder vi interne ERFA møder og vores medarbejdere deltager i eksterne ERFA møder.

Vi tilbyder et spændende arbejde med mulighed for indflydelse og udvikling. Vi har egen dyrlæge, et team af håndværkere foruden mange dygtige og engagerede medarbejdere til pasning af vores grise.

Vi glæder os til at høre fra dig – og vil gerne læse din ansøgning og vende tilbage i tilfælde af, at vi får brug for nye medarbejdere.

Hilsen
Marianne og Bertel Hestbjerg