Spis ved bondens bord

Spis ved bondens bord - en del af Madmødet 2021

Hestbjerg Økologi har deltaget i flere arrangementer bl.a. Politiker møde i Idom, spis ved bondens bord og til efteråret 2021 er vores store arrangement Sofari, hvor vi inviterer til rundvisning på vores gård i Tim også en del af Madmødet. Læs mere om Sofari her.

Til arrangementet Spis ved bondens bord inviteres Familien Danmark til at spise med ved bondens bord. Med måltidet som udgangspunkt inviteres familier til at besøge en lokal landmand. Ved besøget fortælles om driften af landbruget, og der vises rundt på ejendommen. Efter rundvisningen er der fællesspisning. Måltidet laves af landmandsfamilien, og tager udgangspunkt i gårdens egen produktion. Eventen er lavet i samarbejde med de midt- og vestjyske landboforeninger.

Gæster vises rundt til spis ved bondens bord
Spis bondens bord
Spis bondens bord

Først skal grisen vises - siden skal den spises

Lørdag den 29. maj 2021 havde vi, hos Hestbjerg økologi, besøg af de sødeste gæster. Vi havde en god dialog om grise. Og det er jo altid spændende at snakke om grise.
Målet med denne begivenhed er, at gæsterne både kan se og spørge ind til produktionen.

Dagbladet Holstebro var med på rundtur på faremarken og skrev denne artikel: Først skal grisen vises - siden skal den spises

Spis bondens bord
Spis bondens bord
Spis bondens bord

En skøn dag med god dialog

Dialogen med forbrugerne er vigtig for os. Vi nyder, her hos Hestbjerg Økologi, at have rundvisninger og fortælle gæsterne om vores grise. Det betyder også meget, at vi får indsigt i, hvad forbrugeren tænker om vores grise. Giver vores tiltag mening for forbrugeren og betyder vores ekstra indsats noget?