Ledige stillinger

Vil du være en del af teamet hos Hestbjerg Økologi?

Vi har ingen ledige stillinger lige nu, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til MFH@bertels.dk og Hestbjerg@bertels.dk

Nøgleord for os er: Humør, seriøsitet, teamspiller og ansvarlighed. Din vilje til at gøre en forskel vægtes højere end din faglighed.
Det vi lægger vægt på er dygtige, engagerede og motiveret medarbejder.

Vi er et stærkt økologisk team med ca. 30 medarbejdere, som arbejder tæt samarbejde på tværs af vores gårde. Vi har særlig fokus på udvikling, vidensdeling og samarbejde omkring vores koncept ’Poppelgrisen fra Hestbjerg’.
Dygtige og glade medarbejdere betyder alt: Derfor afholder vi kvartalsmøder og spændende arrangementer for vores medarbejdere og der er plads til nytænkning og ideudvikling.
Vi tilbyder et spændende arbejde med mulighed for indflydelse og udvikling. Vi har egen dyrlæge, et team af håndværkere foruden mange dygtige og engagerede medarbejdere til pasning af vores grise.

Vi glæder os til at høre fra dig – og vil gerne læse din ansøgning og vende tilbage i tilfælde af, at vi får brug for nye medarbejdere.

Hilsen
Marianne og Bertel Hestbjerg