Hestbjerg Økologi nomineret til Embla madprisen

Hestbjerg Økologi er nomineret til den nordiske madpris Embla i kategorien Nordisk råvareproducent 2019. Tak til dem der indstillede os – og tak til dommerpanelet der valgte at nominere os. Det bliver spændende at deltage.

Der er kommet 299 indstillinger til den nordiske madpris Embla, der bliver uddelt den 1. juni. Nu offentliggør juryen de nominerede, der blandt andet skal kæmpe om titlen som Nordisk madhåndværker 2019 og Nordisk råvareproducent 2019. Hestbjerg Økologi er nomineret i kategorien ‘Hvem er bedste råvareproducent i hele norden?’

Embla, der er en fælles, nordisk madpris, som skal styrke den fælles nordiske mad-identitet, kultur og øge interessen for nordisk mad uden for Norden.

I år er Island vært for prisuddelingen, der finder sted 1. juni i Koncerthuset Harpa i Reykjavik. Prisuddelingen kombineres med NKF-Konferencen med temaet ‘Kvinder og Gastronomi’, hvor 300-350 kokke fra hele Skandinavien forventes at deltage.

De syv nominerede for hvert af de nordiske lande kan findes på emblafoodaward.com, hvor interesserede også kan læse mere om den nordiske madpris, Embla.